Formació complementària: Nous cursos d’anglès, informàtica i tractament de la imatge digital

Una de les missions de l’Escola ISC és renovar periòdicament les propostes de formació complementària del centre. Al llarg del curs, a més dels estudis reglats que ofereix l’escola, també us proposem participar en les nostra nova oferta formativa: Converses en Anglès, Iniciació a la Informàtica i Tractament de la Imatge Digital. Un ventall de nous cursos que semblen fets a mida, ja que comptem amb diferents nivells i edats en base als alumnes. A més, per tal de garantir la qualitat d’aquesta formació complementària, treballem només amb grups reduïts -entre 4 i 10 persones-, que permeten una participació activa de tots els estudiants.

nova formacio (2)

Una formació complementària amb grans avantatges per als alumnes de l’escola 

Aquesta formació complementària és oberta tant als alumnes inscrits als nostres cursos com als alumnes que no estiguin inscrits en els nostres cursos. Això sí, si estàs cursant estudis a la nostra escola, et proposem completar la teva formació amb algun d’aquests complements. I per animar-te a matricular-te t’oferim grans descontes, que permeten uns preus molt econòmics especials per als alumnes.

Aquesta formació està pensada per ajudar als nostres alumnes en la seva futura formació homologada. Si l’alumne/a vol accedir a la universitat es convenient que tingui un bon nivell d’anglès i d’informàtica a nivell d’usuari; si és el cas de l’alumne/a que vol accedir a ensenyaments d’arts plàstiques i disseny es convenient que a més tingui una formació bàsica en el programari de tractament de la imatge.

 

¿QUIERE RECIBIR MÁS INFORMACIÓN;?

¿QUIERE RECIBIR MÁS INFORMACIÓN;?

Vols estar al dia de què passa a l'Escola ISC? Inscriu-te a la nostra newsletter i rebràs periòdicament notícies sobre els últims cursos, el calendari de l'escola i totes les novetats del centre. 

Muchas gracias