Inscripció oberta als cursos preparatius per a les proves d’accés a Cicles

L’Escola ISC ja ha obert la inscripció de gener als cursos preparatius per a les proves d’accés a Cicles de Grau Mitjà, Grau Superior i Arts Plàstiques i Disseny. Per obtenir més informació sobre les nostres propostes d’accés a cicles podeu consultar el temari, els horaris i els preus de cada curs a la nostra nova web.

Portem molts anys treballant en aquests cursos, i tenim un percentatge de més del 90% d’aprovats en totes les convocatòries a les que es presenten els nostres alumnes. A més, creiem que les proves d’accés a cicles són una bona eina per fer tornar els joves a la formació reglada. I tu, vols aprofitar aquesta oportunitat?

clase4

La Inscripció oberta al curs preparatori del Cicle Formatiu de Grau Mitjà

El centre prepara les proves d’accés a cicles formatius de Grau Mitjà, exàmens lliures que es fan al mes de maig en una convocatòria única. Aprovar-la permet a l’alumne accedir als FP o Cicles Formatius de Grau Mitjà. Tenim molta experiència en aquestes proves, i els resultats ens avalen (96% d’aprovats).

La Inscripció oberta al curs preparatori del Cicle Formatiu de Grau Superior

Fa més de 15 anys que preparem les proves d’accés a cicles formatius de Grau Superior (FP), exàmens lliures que es fan al mes de maig en una convocatòria única i aprovant-la permet a l’alumne accedir als Cicles Formatius de Grau Superior. Per accedir a un grau superior cal tenir el títol de batxiller, o bé superar la prova d’accés corresponent. Per poder fer aquesta prova cal tenir com a mínim 19 anys

Praesent eget nisl nisi. Morbi lobortis libero sed est dignissim, volutpat porta lacus efficitur. Integer volutpat est at molestie pulvinar. Mauris erat est, facilisis at est non, faucibus commodo ante. Integer eu erat rutrum, fringilla nisl id, aliquet mauris. Aenean porta, orci eu euismod iaculis, nisi justo tempus nisl, a placerat dolor nulla auctor diam.

 

 

¿QUIERE RECIBIR MÁS INFORMACIÓN;?

¿QUIERE RECIBIR MÁS INFORMACIÓN;?

Vols estar al dia de què passa a l'Escola ISC? Inscriu-te a la nostra newsletter i rebràs periòdicament notícies sobre els últims cursos, el calendari de l'escola i totes les novetats del centre. 

Muchas gracias