Inscripció oberta als cursos preparatius per a les proves d’accés a Cicles

L’Escola ISC ja ha obert la inscripció de gener als cursos preparatius per a les proves d’accés a Cicles de Grau Mitjà, Grau Superior i Arts Plàstiques i Disseny. Per obtenir més informació sobre les nostres propostes d’accés a cicles podeu consultar el temari, els horaris i els preus de cada curs a la nostra nova web.

Portem molts anys treballant en aquests cursos, i tenim un percentatge de més del 90% d’aprovats en totes les convocatòries a les que es presenten els nostres alumnes. A més, creiem que les proves d’accés a cicles són una bona eina per fer tornar els joves a la formació reglada. I tu, vols aprofitar aquesta oportunitat?

clase4

La Inscripció oberta al curs preparatori del Cicle Formatiu de Grau Mitjà

El centre prepara les proves d’accés a cicles formatius de Grau Mitjà, exàmens lliures que es fan al mes de maig en una convocatòria única. Aprovar-la permet a l’alumne accedir als FP o Cicles Formatius de Grau Mitjà. Tenim molta experiència en aquestes proves, i els resultats ens avalen (96% d’aprovats).

La Inscripció oberta al curs preparatori del Cicle Formatiu de Grau Superior

Fa més de 15 anys que preparem les proves d’accés a cicles formatius de Grau Superior (FP), exàmens lliures que es fan al mes de maig en una convocatòria única i aprovant-la permet a l’alumne accedir als Cicles Formatius de Grau Superior. Per accedir a un grau superior cal tenir el títol de batxiller, o bé superar la prova d’accés corresponent. Per poder fer aquesta prova cal tenir com a mínim 19 anys.

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

Vols estar al dia de què passa a l'Escola ISC? Inscriu-te a la nostra newsletter i rebràs periòdicament notícies sobre els últims cursos, el calendari de l'escola i totes les novetats del centre. 

Moltes gràcies