Accés a la universitat

Vols anar a la Universitat? A l’Escola ISC t’ho posem fàcil 

Si en el seu moment per qualsevol raó no vas poder estudiar una carrera universitària ara pots fer-ho en el nostre centre ja que preparem les proves d’accés a la Universitat per a més grans de 25 i 45 anys. Aquest curs t’ajudarà a superar fàcilment aquestes proves perquè enfoquem el treball en base a classes reduïdes, un horari flexible, proves de simulació, material propi per a l’estudi, i tutories personalitzades.

QuÈ és L’accés a la universitat?

Les proves d’accés es convoquen una vegada a l’any. Cada candidat disposa d’un nombre il·limitat de convocatòries per superar-les. Una vegada superada la prova d’accés, els candidats podran presentar-se de nou en convocatòries posteriors per millorar la qualificació. La prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys, un cop superada, té validesa indefinida.

CURSOS

selectivitat

Comença ben aviat a preparar la Selectivitat i aconsegueix arribar a la nota d’accés necessària per escollir els estudis universitaris que tu decideixis.

+25/+45

Curs preparatori de les proves d’accés a la Universitat per a majors de 25 anys i per a majors de 45 anys que no hagin superat les PAU (o equivalent).

esdap

Curs preparatori per a les proves d’accés a l’Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques (ESDAP).

PAP - PROVA D'APTITUD PERSONAL

Curs preparatori per a la prova d’accés als graus universitaris d’Educació infantil, Primària i CAFE.

La nostra filosofia
El tutor i l’equip docent del curs està en contacte permanent per vetllar el seguiment de l’alumne i el seu aprofitament. Enfoquem l’aprenentatge des d’una vesant pràctica. Treballem i fomentem el treball en equip i la interdisciplinarietat. Plantegem treballs col·laboratius entre les diferents especialitats.

Subscriu-te

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

Vols estar al dia de què passa a l'Escola ISC? Inscriu-te a la nostra newsletter i rebràs periòdicament notícies sobre els últims cursos, el calendari de l'escola i totes les novetats del centre. 

Moltes gràcies