PFI

PROGRAMES DE FORMACIÓ I INSERCIÓ

Els PFI permeten saltar a l’educació reglada a tots aquells joves que no han obtingut el títol de graduat en eduació secundària obligatòria (ESO). Per poder cursar un Programa de Formació i Inserció cal tenir entre 16 i 21 anys durant l’any d’inici i no estar treballant. Tampoc és compatible amb estar cursant altres estudis en el sistema educatiu.

Què són els programes de formació i inserció?

Els Programes de Formació i Inserció permeten als joves entre 16 i 21 anys tenir accés a cursar estudis de Formació Professional. Són una de les eines del sistema educatiu per reintroduir alumnes que han deixat els estudis abans d’obtenir cap títol acadèmic. Aquí enteniu una breu descripció.

CURSOS

PFI ARTS GRÀFIQUES

Curs teòric i pràctic de 1000 hores on l’alumne treballa els continguts de l’ampli sector gràfic.

PFI MODA I CONFECCIÓ

Curs teòric i pràctic de 1000 hores on l’alumne s’introdueix en el sector tèxtil, en els vessants tècnic i creatiu.

PFI MANTENIMENT D'ORDINADORS

Curs teòric i pràctic de 1000 hores, on l’alumne desenvoluparà coneixements bàsics per treballar en el muntatge d’ordinadors, xarxes, connexions, perifèrics.

PFI PINTURA INDUSTRIAL

Curs teòric i pràctic de 1000 hores on l’alumne s’introdueix en el sector de la pintura sobre diferents superfícies.
La nostra filosofIa
El tutor i l’equip docent del curs estan en contacte permanent per vetllar el seguiment de l’alumne i el seu aprofitament. Enfoquem l’aprenentatge des d’una vesant pràctica. Treballem i fomentem el treball en equip i la interdisciplinarietat. Plantegem treballs col·laboratius entre les diferents especialitats. Si l’alumne ho vol, com a formació complementària es pot preparar en el mateix centre per a la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau mitjà i també Proves d’accés a Cicles de Grau Mitjà d’Arts plàstiques i disseny.

Subscriu-te

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

Vols estar al dia de què passa a l'Escola ISC? Inscriu-te a la nostra newsletter i rebràs periòdicament notícies sobre els últims cursos, el calendari de l'escola i totes les novetats del centre. 

Moltes gràcies