Aula d’estudi

Un espai a l’escola per fer els deures, estudiar i donar classes de reforç

l’Escola ISC disposa d’una aula d’estudis oberta de dilluns a dijous de 17.30 a 19h. Principalment es tracta d’una proposta orientada als alumnes d’ESO i Batxillerat, però també hi ha classes d’algunes assignatures de carreres universitàries. Paral·lelament a les classes de reforç, s’imparteixen cursos en tècniques d’estudi.

Què fem a l’Aula d’estudi?

L’aula d’estudi és l’espai de l’escola destinat a les classes de reforç. Els alumnes d’ESO i Batxillerat d’altres centres formatius hi venen per repassar una matèria -o tot el temari- i estudiar en època d’examens. També oferim classes de reforç d’algunes assignatures de la Universitat.

CURSOS

Reforç ESO

Tens dificultats amb alguna assignatura? Necessites ajuda per fer els deures? El nostre equip docent et donarà un cop de mà a l’aula d’estudi

Reforç Batxillerat

Cursar Batxillerat exigeix una dedicació constant i molta organització. Vine a l’Escola ISC després de l’institut i t’ajudarem a tirar endavant els estudis.

Reforç Universitari

Oferim classes particulars a estudiants universitaris en assignatures de matemàtiques, física, economia i llatí. Consulta la nostra oferta de cursos.

La nostra filosofia

El tutor i l’equip docent del curs està en contacte permanent per vetllar el seguiment de l’alumne i el seu aprofitament. Enfoquem l’aprenentatge des d’una vesant pràctica. Treballem i fomentem el treball en equip i la interdisciplinarietat. Plantegem treballs col·laboratius entre les diferents especialitats..

Subscriu-te

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

Vols estar al dia de què passa a l'Escola ISC? Inscriu-te a la nostra newsletter i rebràs periòdicament notícies sobre els últims cursos, el calendari de l'escola i totes les novetats del centre. 

Moltes gràcies