Altra formació

“Es perfeccionen les plantes pel cultiu i els homes per efecte de l’educació”. Jean Jacques Rosseau

A més d’ajuda en les proves d’accés d’Accés a PFI, Cicles i la Universitat, l’Escola ISC ofereix diverses propostes formatives. Per una banda, un curs preparatori per al Graduat Escolar en Educació Secundària Obligatòria (GES), i per l’altra diversos cursos d’idiomes, informàtica i internet.

Sobre l’altra formació
La nostra proposta en altra formació són cursos complementaris, que no necessàriament estan relacionats amb tornar a l’activitat acadèmica reglada, sino que tenen per objectiu complementar la formació en alguna àrea concreta. Disposem d’una excel·lent selecció de professors natius d’anglès i de propostes formatives que poden ajudar a les persones a introduir-se en la informàtica i internet. A més també oferim cursos sobre retoc d’imatges amb Photoshop.
CURSOS

GES

Si ja has complert els 18 anys, pots matricular-te al nostre curs de preparació per al Graduat Escolar en Educació Secundària Obligatòria Lliure.

Converses en anglès

Vols aprendre anglès? Gràcies a les nostres classes de conversa pots aconseguir una gran fluidesa en la comprensió i en la parla de la llengua anglesa

Iniciació a la informàtica

Disposem de cursos per aprendre a utilitzar el paquet Office, el correu electrònic, ús d’internet i els seus motor de cerca i tractament d’imatges amb l’ordinador

Tractament d'Imatge Digital

Vols aprendre a millorar les teves fotografies? Apunta’t al nostre curs de retoc d’imatge amb programari per al tractament d’imatges i converteix-te en un mestre del fotomuntatge
La nostra filosofia
El tutor i l’equip docent del curs està en contacte permanent per vetllar el seguiment de l’alumne i el seu aprofitament. Enfoquem l’aprenentatge des d’una vesant pràctica. Treballem i fomentem el treball en equip i la interdisciplinarietat. Plantegem treballs col·laboratius entre les diferents especialitats.

Subscriu-te

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

Vols estar al dia de què passa a l'Escola ISC? Inscriu-te a la nostra newsletter i rebràs periòdicament notícies sobre els últims cursos, el calendari de l'escola i totes les novetats del centre. 

Moltes gràcies