Cicle formatiu de grau superior

màrqueting i publicitat

ESPECIALITZAT EN COSMÈTICA

Et formem per ser especialista en comunicació, disseny i aplicació d’estratègies de màrqueting i publicitat en el sector professional de la cosmètica

Cursaràs un programa de formació professional oficial de dos cursos (quatre trimestres, 2000 hores) especialitzat en el màrqueting i la publicitat de productes cosmètics. T’oferim convertir-te en un professional amb un ampli ventall de sortides professionals. Escola ISC té conveni amb el grup d’empreses Beauty Cluster de Barcelona. El cicle formatiu compta també amb l’aval del Gabinet Tècnic Farmacèutic Mercedes Camps, especialitzat en Regulatory Affairs.

Aquest CFGS permet convalidar un terç dels crèdits del Bàtxelor en Comunicació de la Universitat Europea d’Andorra

AL SETEMBRE

Inici del curs

2000

Hores lectives

CONSULTA AL CENTRE

Preu del curs

Contingut

El CFGS Màrqueting i publicitat d’Escola ISC t’ajudarà a especialitzar-te, de la mà dels nostres socis, en comunicació, disseny i aplicació d’estratègies de mercat en l’àmbit comercial i publicitari de la cosmètica.

Consulta aquí la Guia didàctica del cicle (1r curs, 1r quadrimestre).

blank
Primer curs

MP1 Atenció al client, consumidor i usuari – MP3 Gestió econòmica i finacera de l’empresa – MP4 Investigació comercial – MP5 Treball de camp en la investigació comercial – MP7 Màrqueting digital – MP9 Polítiques de màrqueting – MP11 Anglès – MP12 Formació i orientació laboral

 
Segon curs

MP2 Disseny i elaboració de material de comunicació* – MP6 Llençament de productes i serveis – MP8 Mitjans i suport de comunicació – MP10 Relacions públiques i organització d’esdeveniments de màrqueting* – MP13 Projecte de màrqueting i publicitat – MP14 Formació en centres de treball

* Mòduls especialitzats en totes les tipologies d’empreses involucrades en la creació d’un perfum o d’un producte cosmètic; nocions de cosmètica natural i orgànica

Formació en llengua anglesa

L’escola ofereix un mòdul del curriculum en Anglès, per tal d’afavorir els coneixements internacionals relacionats amb el sector de la cosmètica. Altres mòduls s’imparteixen parcialment en llengua anglesa.

Pràctiques professionals

Escola ISC té establerts convenis amb diverses empreses dels grups Beauty Cluster Barcelona i el Gabinet Tècnic Farmacèutic Mercedes Camps.

Calendari i horari
blank
PRIMER CURS

Inici del curs: setembre (1) i febrer (2)
Finalitza: gener (1) i juny (2)
Horari: consulta’l aquí

SEGON CURS

Inici del curs: setembre (1) i febrer (2)
Finalitza: gener (1) i juny (2)
Horari: consulta’l aquí

Tarifes
A l’Escola ISC ens adaptem a la forma de pagament que més s’ajusti a les vostres necessitats. Aquí teniu les nostres propostes de finançament dels cursos:
blank
PAGAMENT MENSUAL
  • Matrícula: quota única, inclou materials
  • Mensualitats: pagament fraccionat per mesos (consulteu el full d’inscripció en aquesta pàgina)
ALTRES FORMES DE PAGAMENT (AL COMPTAT O PER ASSIGNATURES)

A l’escola disposem d’informació sobre altres formes de pagament del curs que ofereixen descompte (demana el full d’inscripció):

  • Pagament únic de tot un curs
  • Pagament per assignatures: només per a estudiants que tinguin un 70% d’assignatures superades entre els cursos primer i segon

Consulta al centre aquestes i altres possibilitats de pagament.

 

Subscriu-te

matriculació

Per formalitzar la matrícula cal anar presencialment al centre en horari de secretaria (de 9 a 14 h i de 15 a 18 h) i aportar la següent documentació:

  • Full d’inscripció (te’l facilitem al centre)
  • Titulació que acrediti l’accés al CFGS
  • Import de la matrícula (en el centre)
  • 1 Fotocòpia del DNI
  • 1 fotografia tipus carnet
  • Full de domiciliació bancària (te’l facilitem al centre)
h

Pot fer-se la matrícula en línia

Vols més informació?

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

Vols estar al dia de què passa a l'Escola ISC? Inscriu-te a la nostra newsletter i rebràs periòdicament notícies sobre els últims cursos, el calendari de l'escola i totes les novetats del centre. 

Moltes gràcies