CENTRE EDUCATIU DES DE 1998

ESCOLA ISC

L’Escola ISC (Institució Social Camps) neix com a successora de l’I.C. Lumen, escola arrelada al barri de l’Eixample des de feia més de 45 anys, amb un equip docent molt vocacional i professional. Aquest ideari es manté quan es crea una nova escola dedicada a altres tipus d’ensenyament totalment complementaris a l’ensenyament reglat que s’ofereix al sistema educatiu.

Així neix ISC, escola familiar, professional i molt vocacional per realitzar altres tipus d’ensenyament alternatius com PFI, Proves d’accés a Cicles de Grau Mitjà, GES, Grau Superior i d’Arts plàstiques i disseny, Accés a la Universitat per a més de 25 i 45 anys, Selectivitat i tot un seguit de propostes formatives complementàries.

Donada la nostra ubicació al cor de Barcelona i a prop de transports públics, els nostres alumnes procedeixen tant de escoles properes de l’Eixample, Les Corts i Sants com Lestonnac, López-Vicuña, Sagrat Cor, Santa Teresa de Lisieux, CE Sant Francesc, etc., així com d’altres barris de Barcelona, l’àrea metropolitana i rodalies, tant d’escoles públiques com concertades.

En acabar els estudis, si han aprovat el curs o la prova d’accés, els orientem a escoles amb un perfil similar al nostre, com Stucom o Acadèmia Prat. I, en el cas dels estudis artístics a La Llotja, Algueró (arts gràfiques), podem estar en contacte amb ells i fer un seguiment de l’alumnat.

Sempre amb una estructura professional molt propera i al costat de l’alumne per poder ajudar-lo a superar les proves que s’ofereixen dins del sistema educatiu i tornar a vincular-lo amb els ensenyaments homologats.

Com que som un grup especialitzat i proper, l’alumne troba l’ajut imprescindible per resoldre les seves circumstàncies acadèmiques.

Així se’ns fa arribar tant amb els comentaris d’agraïment i reconeixement dels alumnes com amb els resultats de les proves. El percentatge d’aprovats dels nostres alumnes en totes les proves se situa del 80% al 100%.

El dijous 7 de juny de 2018 vam celebrar el nostre 20è aniversari.

 

El personal de l’escola és un equip de professionals competents i compromesos, amb gran vocació i amb gran fidelitat a l’escola.

 • Francesc Castro, àrees de Llengua i Ciències socials
 • Anna Feijóo, àrea psicopedagògica (UEC)
 • Albert Gasull, àrees de Llengua i Ciències socials
 • Eva Mora, àrees d’Arts gràfiques, plàstiques i Disseny
 • Josep M. Nadal (Coordinació), àrees de Llengua i Humanitats
 • Jesús Palomar, àrea de Màrqueting i Pràctiques (CFGS)
 • Carme Ponce (Secretaria i Tutoria), àrea d’Economia (CFGS)
 • Laura Ramírez, àrees de Ciències i Tecnologia
 • Marc Sánchez, àrea d’Economia (CFGS)
 • Enric Servera, àrees d’Arts plàstiques i Tecnologia
 • Llum Torrents, àrea de Màrqueting (CFGS)
 • Col·laboradors: Joan Bruguer, Lourdes Menéndez

Des de l’1 de juliol de 2019, la seu d’Escola ISC és a Les Corts, al davant dels Jardins de Can Cuiàs, amb unes instal·lacions àmplies, còmodes i molt aptes per a les seves activitats.

Directora

Sóc Magdalena Camps Miró, la directora d’aquest centre des del seu inici. Sóc Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat Autònoma de Barcelona i la meva dedicació a l’ensenyament ha estat total, ja que professionalment no he fet cap més feina.

M’he nodrit de l’ambient que he respirat en la meva família, on el meu pare, gran docent vocacional, i les meves germanes han estat també persones dedicades a l’ensenyament. De la meva llarga experiència he après que, en la base de l’ensenyament, no hi ha només la matèria o el coneixement sinó, sobretot, la consideració que l’alumne és persona en formació, i com a tal mereix afecte i respecte i la consideració d’un tracte humà com a persona.

Com a professora experimentada, puc afirmar que és molt gratificant treballar amb persones joves, carregades d’energia i amb capacitat de futur. Des del nostre lloc tractem d’acompanyar, adaptant en la mesura del possible aquestes i·lusions i en l’acompliment dels programes necessaris a l’obtenció d’un títol.

Benvinguda de la Directora.

Què diuen els nostres alumnes?

testimonial_04Sintaiu

Estudiant de PFI Moda i confecció

“Estic molt contenta d’haver vingut en aquesta escola. Són persones molt aplicades amb la feina. ”
testimonial_03Aroa Reniu

Estudiant d’Accés a Cicles Formatius Superiors

“Estic en aquesta escola des de fa tres anys, primer fent un PFI d’arts gràfiques i ara com alumne de la prova d’accés a grau superior. Sempre m’he trobat molt a gust i l’ambient que hi ha entre els alumnes i els professors és fantàstic.”
testimonial_02Lluis

Estudiant de GES

“M’agradaria que els meus amics tinguessin el mateix tracte i educació que jo he tingut en aquesta escola.”
¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

Vols estar al dia de què passa a l'Escola ISC? Inscriu-te a la nostra newsletter i rebràs periòdicament notícies sobre els últims cursos, el calendari de l'escola i totes les novetats del centre. 

Moltes gràcies