Sabies que son els PROGRAMES DE FORMACIÓ I INSERCIÓ?

Els Programes de Formació i Inserció (PFI) permeten als joves entre 16 i 21 anys tenir accés a cursar estudis de Formació Professional. Són una de les eines del sistema educatiu per reintroduir alumnes que han deixat els estudis abans d’obtenir cap títol acadèmic.

Un PFI és un curs de 1000 hores autoritzat pel Departament d’Educació per a nois i noies de 16 a 21 anys que no han superat la Secundària.

Aquest curs té una part teòrica i una part pràctica; i aquesta última es fa un lloc de treball (180 hores).

Des d’ISC, amb 25 anys d’experiència treballant amb aquest col·lectiu vulnerable acadèmicament, podem afirmar que aquests cursos en conjunt donen una opció molt positiva ja que representen una segona oportunitat per aquells nois i aquelles noies que per qualsevol raó no han seguit una formació regular a la Secundària.

En acabar el PFI es pot fer directament un Grau Mitjà o bé optar per seguir estudiant la Secundària  (Formació d’adults) o incorporar-se al món laboral i ja han fet pràctiques en una empresa.

Les nostres famílies formatives són Informàtica, Confecció i Arts gràfiques.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

Vols estar al dia de què passa a l'Escola ISC? Inscriu-te a la nostra newsletter i rebràs periòdicament notícies sobre els últims cursos, el calendari de l'escola i totes les novetats del centre. 

Moltes gràcies