CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR

Escola ISC completa la seva oferta formativa amb aquest Cicle de Grau superior 

Els cicles formatius de grau superior (CFGS) són estudis professionalitzadors que formen part de l’educació superior i que preparen l’alumnat per a l’activitat qualificada en un camp professional. Aquests ensenyaments tenen una durada de 2.000 hores (en dos cursos acadèmics) i s’agrupen en famílies professionals.

La titulació que s’obté en finalitzar un cicle formatiu de grau superior és la de tècnic o tècnica superior del perfil professional corresponent, que permet incorporar-se al món laboral i accedir a estudis universitaris.

Què puc fer amb el títol de tècnic superior?

Les persones que obtenen el títol de tècnic superior poden accedir a qualsevol estudi universitari oficial de grau o al món laboral. A més, les persones que s’han graduat en un cicle formatiu de grau superior poden obtenir la convalidació de crèdits universitaris ECTS (un terç dels crèdits del Bàtxelor de Comunicació de la Universitat Europea d’Andorra).

Els tècnics superiors també poden accedir als cursos d’especialització, cursos per aprofundir coneixements després d’haver cursat un cicle formatiu. Tenen una durada d’entre 500 i 720 hores i també inclouen formació en centres de treball.

CICLES FORMATIUS

Màrqueting i publicitat (especialitat Cosmètica)

Aquest CFGS està autoritzat i homologat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. L’escola l’ofereix amb 20 places en horari de tarda.

La nostra filosofia

Els tutors i l’equip docent del cicle estan en contacte permanent per vetllar el seguiment de l’alumne i el seu aprofitament. Enfoquem l’aprenentatge des d’un vessant pràctic. Treballem i fomentem el treball en equip i la interdisciplinarietat. Plantegem treballs col·laboratius entre les diferents especialitats.

Subscriu-te

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

Vols estar al dia de què passa a l'Escola ISC? Inscriu-te a la nostra newsletter i rebràs periòdicament notícies sobre els últims cursos, el calendari de l'escola i totes les novetats del centre. 

Moltes gràcies