La Matriculació PFI ja té data a la nostra escola. Aquells alumnes que es vulguin matricular als Programes de Formació i Inserció (PFI) ho podran fer a partir del proper dimecres, 10 de maig. La secretaria de l’escola també oferirà informació in situ sobre els nostres cursos. D’aquesta manera, ajudarem a decidir-se aquells alumnes i/o famílies que vulguin saber una mica més sobre el PFI abans de formalitzar la matriculació.

Qué són els PFI? 

Els Programes de Formació i Inserció permeten als joves entre 16 i 21 anys tenir accés a estudis de Formació Professional. Són una de les eines del sistema educatiu per reintroduir alumnes que han deixat els estudis abans d’obtenir cap títol acadèmic. D’aquesta manera, s’obre una porta d’accés per a tots aquells joves que no han obtingut el títol de graduat en eduació´secundària obligatòria (ESO) per a tornar a estudiar

Requisits per a la Matriculació PFI 

  • Cal tenir entre 16 i 21 anys durant l’any d’inici
  • És imprescindible no estar treballant, es considera que estudiar PFI i treballant no és compatible.
  • Tampoc és compatible amb estar cursant altres estudis en el sistema educatiu.

Per a més informació sobre requisits i tràmits de matriculació, es pot consultar a la web d’informació sobre el PFI del departament d’Ensenyament de la Generalitat.

DSC_1667

Matriculació PFI : la nostra oferta de cursos 

L’Escola ISC ofereix una oferta de 4 cursos PFI:

  • PFI ARTS GRÀFIQUES: Curs teòric i pràctic de 1000 hores on l’alumne treballa els continguts de l’ampli sector gràfic.
  • PFI MODA I CONFECCIÓ: Curs teòric i pràctic de 1000 hores on l’alumne s’introdueix en el sector tèxtil, en els vessants tècnic i creatiu.
  • PFI MANTENIMENT D’ORDINADORS: Curs teòric i pràctic de 1000 hores, on l’alumne desenvoluparà coneixements bàsics per treballar en el muntatge d’ordinadors, xarxes, connexions, perifèrics
  • PFI PINTURA INDUSTRIAL: Curs teòric i pràctic de 1000 hores. L’alumne s’introdueix en el sector de la pintura sobre diferents superfícies.
¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

Vols estar al dia de què passa a l'Escola ISC? Inscriu-te a la nostra newsletter i rebràs periòdicament notícies sobre els últims cursos, el calendari de l'escola i totes les novetats del centre. 

Moltes gràcies