Avui la nostra directora, Magda Camps, vol compartir ” Què vol dir PFI? “, amb tota la comunitat educativa. Es tracta d’una reflexió sobre el paper que tenen els Programes de Formació i Inserció. De la capacitat d’aquesta modalitat d’estudis per reintroduir alumnes que han deixat la formació reglada i donar-los una segona oportunitat. I de les sortides laborals que s’obriran per als que l’aprofitin.

Què vol dir PFI? Una reflexió de Magda Camps

“Els Programes de Formació i Inserció són cursos mixtes que t’introdueixen al món laboral, doncs hi ha una part pràctica en una empresa. I al mateix temps, tens l’opció de preparar-te, si vols, per a les Proves d’Accés a Grau Mitjà. I si la superes, et portaran a fer una Formació Professional. La que més t’agradi o et convingui.

Dins del món professional tens una continuitat formativa amb el Grau Mitjà i el Grau Superior. I més tard pots anar a la Universitat. Per tant, és un bon camí per a nois i noies que, en aquests moments, veuen el graduat escolar com una gran dificultat acadèmica”

Els PFI a l’Escola ISC

A l’Escola ISC cursem diverses de les modalitats dels Programes de Formació i Inserció. Són cursos d’aproximadament 1000 hores de duració: unes 650 de formació, i la resta en pràctiques a empreses vinculades amb el centre.

Aquests són els nostres cursos:

  • PFI ARTS GRÀFIQUES: Curs teòric i pràctic on els alumnes treballen els continguts de l’ampli sector gràfic.
  • PFI MODA I CONFECCIÓ: Curs teòric i pràctic en què s’introdueix els estudiants en el sector tèxtil, en els vessants tècnic i creatiu.
  • PFI MANTENIMENT D’ORDINADORS: Curs teòric i pràctic, on l’alumne desenvolupa coneixements bàsics per treballar en el muntatge d’ordinadors, xarxes, connexions, perifèrics
¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

¿VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ?

Vols estar al dia de què passa a l'Escola ISC? Inscriu-te a la nostra newsletter i rebràs periòdicament notícies sobre els últims cursos, el calendari de l'escola i totes les novetats del centre. 

Moltes gràcies